WEBSITE AL AVG PROOF?

ZONDER GEDOE JE WEBSITE AVG PROOF VANAF €90,-

AVG treft iedereen.

Met de nieuwe AVG Wetgeving die 25 mei 2018 (van kracht sinds 25 mei 2018) moet iedereen die persoonsgegevens verwerkt hiervoor verantwoording afleggen. Persoonsgegevens verwerken doe je sneller dan je denkt! Bijvoorbeeld door het gebruik van een contactformulier, mailinglijst of in bepaalde gevallen alleen al door het gebruik van Google Analytics. NKP helpt je je op een laagdrempelige manier je website avg-proof te krijgen.

Zonder gedoe

NKP voert zoveel mogelijk zelfstandig (of in samenwerking met je webdeveloper) stappen uit om jou website avg-proof te krijgen.

Voorkom boetes.

Wanneer er niet wordt voldaan aan de nieuwe europese wetgeving kan de autoriteit persoonsgegevens een boete opleggen tot €20.000.000 of 4% van de wereldwijde omzet.

Voor elke ondernemer

Of je nu freelancer bent of directeur van een wat groter bedrijf, NKP helpt je graag.

Al vanaf €90,-

Voor veel kleine ondernemingen kunnen we het simpel houden en is er bijvoorbeeld niet eens cookiebanner nodig.

Laten we het vooral simpel houden.

NKP voert zoveel mogelijk zelfstandig stappen uit om jou website avg klaar te krijgen.

NKP helpt je op een laagdrempelige manier  je website AVG-Proof te krijgen. Allereerst wordt er gekeken welke persoonsgegevens je op dit moment verwerkt, en  hoe we dit tot een minimum kunnen beperken. Voor de gegevens die je wilt blijven verwerken gaan we zorgen dat dit gebeurd op een manier die is toegestaan.

Afhankelijk van welke gegevens je verwerkt kunnen handelingen bestaan uit:

  • Het “correct” instellen van Google Analytics.
  • Het opstellen of aanpassen van je privacy beleid.
  • Instellen van een Cookiebanner.
  • Instellen van een SSL certificaat.
  • Aanpassen  van contactformulieren.
  • Regulier updaten & maken van backups.

Los van bovenstaande punten kunnen er ook andere handelingen zijn. Dit hangt er helemaal van af welke gegevens je verwerkt en welke plugins of diensten je hiervoor gebruikt.

Als je het prettig vindt kan NKP zoveel mogelijk uit handen nemen om je website AVG ready te krijgen.  Een voorwaarde hierbij is wel dat je een wordpress website hebt.  Is dit niet het geval? Dan zullen bepaalde zaken door je eigen webdeveloper moeten worden uitgevoerd.

Maar voordat we zover zijn kun je vrijblijvend een scan laten doen.  Hierbij wordt inzichtelijk gemaakt wat er precies moet gebeuren om je website te laten voldoen aan de wetgeving. Op deze manier weet je ook vooraf wat de kosten zullen zijn.

Heb je vragen? Laat het gerust weten. Je kunt even bellen of gebruik maken van het contact formulier.

Doe een gratis scan.

Of je nu freelancer bent of directeur van een wat groter bedrijf, NKP helpt je graag. Neem contact op en laat vrijblijvend een scan doen voor jou website.