Je hebt 5 seconden om de aandacht van je doelgroep te trekken.

De kracht van strakke maar "eenvoudige" websites.

Met 8+ jaar ervaring met vormgeving en online marketing, heb ik (Steven Goos) kunnen zien wat wel en niet werkt. Eén van de dingen waarover ik geregeld verbaast heb gestaan is de kracht van éénvoud. Met alle mogelijke toeters en bellen is het makkelijk te vergeten dat je website een middel is om te communiceren met je doelgroep en emoties over te brengen. Hou het elegant maar simpel, denk na over de behoeften van je klant en behaal de beste resultaten.

1. Laat vrijblijvend een voorbeeld ontwerp maken.

Hierbij word er een voorbeeld ontwerp gemaakt van hoe je homepage eruit kan komen te zien. Je ontvangt een linkje waar je het resultaat kunt bekijken. Ook in dit stadium wordt er al meegedacht over de behoeften van jou doelgroep.

2. Enthousiast? Geef akkoord voor de rest.

Pas wanneer je enthousiast bent over het voorbeeld ontwerp, geef je NKP opdracht voor de rest van je website. Terwijl je website verder wordt afgemaakt kun je via hetzelfde linkje de progressie bekijken totdat de website klaar is. 

3. Gefeliciteerd, je website kan nu live.

Helemaal tevreden? Dan wordt de website live gezet op je eigen domein. Je bent nu klaar voor de volgende stap, namelijk zorgen dat je website wordt gevonden door jou doelgroep.

De voordelen van een "eenvoudige" website.