Vraag & Antwoord

NKP specialiseerd zich in het maken van websites die inspelen op de behoeften van je doelgroep. Dat klinkt superlogisch, maar er wordt in veel gevallen volledig aan voorbij gegaan. Of het wordt niet goed genoeg gedaan. Dit resulteerd in veel verdrietige ondernemers.  Er  komen geen leads binnen via de website en ook maakt het online promotie campagnes een stuk minder efficient. Eerlijk is eerlijk. Het kost wat extra tijd om goed na te denken over wat jou doelgroep precies wil zien, maar het resultaat is de moeite waard.

Dat kan. Vind je hiet niet nodig dat er uitvoerig wordt nagedacht over de behoeften van je doelgroep maar wil je wel een strak en professionele ontwerp? Dat kan. Sterker nog, omdat dit veel tijd scheelt krijg je tot wel 40% korting.

Wel wordt afgeraden hiervoor te kiezen puur vanwege de korting. Een website die niet doeltreffend communiceerd met potentiele klanten kost je bedrijf op termijn al snel vele malen meer.

NKP denkt met je mee over de behoeften van je doelgroep en helpt je bij het schrijven van bepaalde koppen en sommige stukken tekst.  Moet moet je de meeste stukken tekst zelf aanleveren. Maar hou het heel kort en krachtig want (bijna) niemand zit op hele lappen tekst te wachten. NKP heeft dus nodig:
  • Logo
  • Teksten
  • Eventuele foto’s die je wilt gebruiken.

Stock foto’s zijn ingebrepen in de prijs.

Doorgaans kun je eerst vrijblijvend een voorbeeld ontwerp laten maken. Als je hierover tevreden bent geef je opdracht voor rest van de website. Op dat moment doe je een aanbetaling van 50%. Het resterende gedeelte wordt gefactureerd bij oplevering. Je krijgt dus 2 facturen.

Ja. Bij oplevering ontvang je een paar korte instructievideo’s hoe je zelf wijzigingen kunt maken. Deze scherm video’s worden speciaal voor jou opgenomen. Vanzelfsprekend kun je er ook voor kiezen aanpassingen door NKP te laten doen.

Dat kan zeker. Afhankelijk van je markt kunnen we samen bepalen wat de beste strategie zou zijn voor je product of dienst. Daarnaast zou je eens kunnen kijken op netwerk.nkp.nl. Dit is een inititief om leads te genereren zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. No cure no pay.

In plaats van het stellen van een vast aantal is dit naar redelijkheid. Het doel is om je tevreden te stellen met je website.

Nee, het laten maken van een voorbeeld ontwerp is geheel vrijblijvend. Wel kan er veel tijd zitten in het maken van deze ontwerpen. Daarom behoudt NKP zich het recht voor te bepalen of er wel of niet een voorbeeld kan worden gemaakt. Dit hangt af van de aard en omvang van het project. Daarnaast is het van belang dat de aanvraag serieus is en de intentie er is om het project door te laten gaan wanneer alles goed lijkt.

NKP gaat dieper in op de behoeften van je doelgroep en maakt website's met het doel bezoekers te motiveren om zaken met je te doen.