Vraag & Antwoord

Hoe snel je website gebouwd kan worden hangt af van verschillende factoren:

  • Hoe uitgebreid de website moet worden
  • Hoe snel en compleet je inhoud aan kunt leveren.
  • Hoe druk het is bij NKP.

 

Een opzetje kun je doorgaans verwachten binnen 1 tot 7 dagen.

NKP is een initiatief van Steven Goos en is gestart in 2018. Na 8+ jaar ervaring met vormgeving en online marketing, help ik je nu graag ook jou bedrijf op de kaart te zetten. De meeste ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn 6 jaar als compagnon bij Sky Watersports.

Iets waarover ik geregeld verbaast heb gestaan is de kracht van éénvoud. Met alle mogelijkheden van tegenwoordig is het makkelijk te vergeten dat je website geen doel opzich is maar simpelweg een middel om te communiceren met je doelgroep.

Hou het elegant maar simpel, denk na over de behoeften van je klant en behaal de beste resultaten.

Doorgaans kun je eerst vrijblijvend een voorbeeld ontwerp laten maken. Als je hierover tevreden bent geef je opdracht voor rest van de website. Op dat moment doe je een aanbetaling van 50%. Het resterende gedeelte wordt gefactureerd bij oplevering. Je krijgt dus 2 maal een factuur.

NKP denkt graag met je mee, maar een aantal dingen moet je zelf aanleveren:

  • Logo
  • Teksten
  • Eventuele foto’s die graag zou willen gebruiken.
 

Voor het maken van een opzetje is in ieder geval een logo handig. (Ivm huisstijl en kleuren)
Wanneer je deze nog niet hebt kan NKP je hierbij helpen.

Ja. Bij oplevering ontvang je een paar korte instructievideo’s hoe je zelf wijzigingen kunt maken. Deze scherm video’s worden speciaal voor jou opgenomen. Vanzelfsprekend kun je er ook voor kiezen aanpassingen door NKP te laten doen.

In plaats van het stellen van een vast aantal is dit naar redelijkheid. Het doel is om je tevreden te stellen met je website. Maar er zijn natuurlijk grenzen.

Dat kan zeker. Afhankelijk van je markt kunnen we samen bepalen wat de beste strategie zou zijn voor je product of dienst. Daarnaast zou je eens kunnen kijken op netwerk.nkp.nl. Dit is een inititief om leads te genereren zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. No cure no pay.

Nee, het laten maken van een voorbeeld ontwerp is vrijblijvend. Wel kan er veel tijd zitten in het maken van deze ontwerpen. Daarom behoudt NKP zich het recht voor te bepalen of er wel of niet een voorbeeld kan worden gemaakt. Dit hangt af van de aard en omvang van het project. Daarnaast is het van belang dat de aanvraag serieus is en de intentie er is om het project door te laten gaan wanneer alles goed lijkt.