Vraag & Antwoord

Dit hangt af van je eigen voorkeur. In de meeste gevallen lever je zelf het logo en de teksten aan. Heb je nog geen logo of wil je de teksten laten schrijven? Dan kan NKP je hierbij helpen.

Ook wanneer je zelf foto’s hebt die je graag wilt gebruiken kun je deze aanleveren. Voor de rest wordt er gebruik gemaakt van stock foto’s. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

Het aanleveren van gegevens van via mail. Je kunt het sturen naar info@nkp.nl. Zijn je bestanden en aan de grote kant? Dan kun je het eenvoudig versturen via wetransfer.com.

Doorgaans kun je eerst vrijblijvend een voorbeeld ontwerp laten maken. Pas wanneer je hierover tevreden bent geef je opdracht voor de rest van de website. Op dat moment doe je een aanbetaling van 50%. Het resterende gedeelte wordt gefactureerd bij oplevering.

Uiteraard. Bij oplevering ontvang je een paar korte instructievideo’s hoe je zelf wijzigingen kunt maken. Deze scherm video’s worden speciaal voor jou opgenomen.

Vanzelfsprekend kun je er ook voor kiezen aanpassingen door NKP te laten doen.

Dat kan zeker. Afhankelijk van je markt kunnen we samen bepalen wat de beste strategie zou zijn voor je product of dienst.

Daarnaast zou je eens kunnen kijken op netwerk.nkp.nl. Dit is een inititief om leads te genereren zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. No cure no pay.

In plaats van het stellen van een vast aantal is dit naar redelijkheid. Het doel is om je tevreden te stellen met je website.