Zonder gedoe van http naar https!

Zonder gedoe een SSL certificaat laten installeren voor €19.

Je ziet ze steeds meer, die https slotjes. Tegenwoordig is het zeker verstandig je website te beveiligen met behulp van een SSL certificaat. Niet alleen versleuteld het gegevens en staat het professioneel, het is tegenwoordig zelfs een rankingfactor voor Google.

1. Kies of je een gratis of betaald SSL Certificaat wilt.

In veel gevallen kun je gewoon kiezen voor een gratis certificaat. Maar wil je dat je certificaat bijvoorbeeld ook bevestigd dat het daadwerkelijk jou bedrijf is dat verbonden is aan je website, dan kun je kiezen voor een “premium” SSL certificaat. Hierbij wordt jou bedrijfsnaam weergegeven aan de linkerzijde van de adresbalk. Staat wel mooi!

2. NKP Installeert je certificaat binnen 24 uur.

Wanneer er geen bijzonderheden zijn is alles geregeld binnen 24 uur. Heb je een vaste webbouwer? Dan kan NKP in overleg met diegene zorgen dat het certificaat correct wordt geinstalleerd.

3. Gefeliciteerd, je hoort nu bij de https club!

Oke oke, er is niet echt een club. Maar je kunt wel weer rustig ademhalen wetende dat gegevens veilig zijn en je website bezoekers kunnen zien dat jou website veilig is. Hierbij nog even de voordelen op rij:

Regel het vandaag!

Vul onderstaande formulier in en er wordt contact op genomen voor verdere afhandeling. Ook ontvang je een mail met daarin de betaal link.

Betaal eenvoudig met ideal of paypal.