NKP

Websites & marketing. Maar dan net even anders.

Websites.

Het probleem

Ook al zijn er veel aanbieders van webdesign, als ondernemer is het soms moeilijk te bepalen wat nou goed is en wat niet. Je wilt niet onnodig veel geld uitgeven maar aan de andere kant wel een strakke website.

De oplossing

NKP bespaard waar mogelijk op onnodige randzaken en helpt je in te zien dat vooral eenvoudige "to the point'" website's het goed doen. Zo is het mogelijk elegante websites te leveren voor relatief lage prijzen. Daarnaast wordt er zo goed mogelijk meegedacht over wat je wilt bereiken en is er persoonlijke aandacht voor jouw project.

Marketing.

Het probleem

Veel ondernemers zijn ééns of vaker teleurgesteld geweest in de prestaties van hun website en of marketing campagnes. Er is soms flink geld uitgegeven maar weinig resultaat behaald.

De oplossing

NKP specialiseerd zich in conversie optimalisatie / UX en helpt bedrijven beter te communiceren en efficienter leads te genereren. Dit wordt gedaan door conversie gerichte website bouw, strak afgestelde advertentie campagnes en conversie optimalisatie. Het succes van je online marketing campagne's hangt niet van hoeveel geld je er tegen aan gooit. Maar eerder hoe effectief je weet te communiceren met je doelgroep.