Geef je bedrijf een professionele uitstraling.

Wel een strakke website.
Geen torenhoge kosten.

NKP bespaard op onnodige randzaken, maakt gebruik van slimme techniek en helpt je je website doeltreffend te houden. Zo is het mogelijk elegante websites te leveren voor relatief lage prijzen.

Voordeel 1

Elegante maar "to the point" websites.

Maak je website niet te ingewikkeld met veel pagina's of hele lappen tekst. Wees gewoon "to the point" en behaal de beste resulaten. Dit scheelt je niet alleen geld en gedoe, maar helpt je ook nog eens duidelijker te communiceren met je doelgroep.

Voordeel 2

Zonder gedoe of onnodige randzaken.

NKP heeft geen bezoekadres en overleg gebeurt doorgaans telefonisch of via mail. Dit houdt het lekker simpel en bespaart zowel jou als NKP tijd en geld. Het maakt dus ook niet uit waar in Nederland je je bevindt. 

Voordeel 3

Ontvang vrijblijvend een opzetje van je nieuwe homepage.

NKP investeerd in langdurige samenwerkingen en begrijpt dat je soms eerst iets wil zien voordat je akkoord geeft. Klik hier voor de voorwaarden.

Wat opdrachtgevers zeggen over nkp..

NKP heeft er voor gezorgd dat ik met deskundig pro-actief advies op korte termijn een professionele website voor mijn project in de lucht had. De website is goed zelf te wijzigen en de keren dat ik niet uit kwam stond NKP voor mij klaar!
Over de dienstverlening van NKP zijn we bijzonder positief. Samengevat: creatief, snel, betaalbaar en qua marketing innovatief.
Ik ben zeer tevreden over NKP, een zeer klantgerichte hands on aanpak met een prima resultaat!
NKP heeft onze website 'skicool.nl' ontworpen. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Maar ook over het onderlinge contact, het snelle reageren en de ideeën die aangedragen worden. Ik kan NKP absoluut aanraden.