ZZP'ER NODIG?

LAAT OPDRACHTEN UITVOEREN DOOR NKP VANAF €25 PER UUR. VAN VORMGEVING TOT ONLINE MARKETING.

Zonder gedoe binnen enkele minuten werk uitbesteden.

Een Flexibele "werknemer" op afstand.

Je kunt opdrachten aanleveren per mail of telefonisch. Dan krijg je zo snel mogelijk te horen hoeveel tijd er in zit en wanneer het kan worden opgeleverd.

Eén Aanspreekpunt.

Dit betekend dat je niet meer zelf op zoek hoeft naar een goeie ZZPer. Alles wordt voor je geregeld.

White label

NKP blijft zoveel mogelijk "onzichtbaar" voor jou klanten.

Geen contracten.

Je nergens aan vast. Of je nu één logo voor een klant wilt laten ontwerpen of een volledig project wilt uitbesteden, ik help je graag.

Ideaal voor reclame & internetbureaus.

Laten we het simpel houden.

Met zo’n 8 jaar ervaring in verschillende offline en online projecten, help ik (Steven Goos) je graag om taken en projecten op te pakken voor jou en je klanten.  Dit doe ik zelf of met de hulp van externe freelancers.

Bij NKP kun je terecht voor bijna alles wat achter de computer gedaan kan worden. Denk hierbij aan vormgeving, webdesign en online marketing.  Maar ook simpel of ééntonig computerwerk is geen probleem.

Of je nu een groot reclamebureau vertegenwoordigt en wat extra mankracht nodig hebt, of zelf een freelancer bent maar het je net wat teveel wordt, ik help je graag.

Hoewel het doel is je zo goed mogelijk te helpen, kan het zijn dat sommige “complexe” klussen niet goed aansluiten op mijn kwaliteiten of die van externe freelancers. In zo’n geval zal ik je dit eerlijk vertellen. Dat is voor iedereen het beste.

Probeer het vandaag.

Je kunt opdrachten aanleveren per mail of telefonisch. Dan krijg je zo snel mogelijk te horen of en wanneer het kan worden opgeleverd.